Zadel op Stang Nummer 5 aanbieding (€ 72.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Zadel op Stang Nummer 5 aanbieding (€ 72.95)

Voor deze Zadel op Stang Nummer 5 aanbieding betaal je 72.95 euro (categorie Fietsstoeltje|Zadel op Stang). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

Zadel op Stang Nummer 5 aanbieding: Fietsstoeltje|Zadel op Stang

Om een herenfiets met oversized aluminium frame geschikt te laten zijn voor een extra zadeltje, is er Zadel op Stang nummer 5. Dit alternatieve fietszitje met stalen voeten- en ruggensteun is gemaakt voor een dikke onderbuis en kan tot 40 kilo aan.

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een Zadel op Stang Nummer 5 korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.