Willex Stuurfietstas 1200 Kliksysteem Antraciet aanbieding (€ 37.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Willex Stuurfietstas 1200 Kliksysteem Antraciet aanbieding (€ 37.95)

Voor deze Willex Stuurfietstas 1200 Kliksysteem Antraciet aanbieding betaal je 37.95 euro (categorie Fietstas|Stuurtas). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

Willex Stuurfietstas 1200 Kliksysteem Antraciet aanbieding: Fietstas|Stuurtas

Deze stuurtas met inhoud van 7 liter (te vergroten!), is waterafstotend en voorzien van schouderband, ritsvak, kaarthouder, reflectie, gepolsterde zijwanden en uitneembaar binnentasje. Hij wordt geleverd met regenhoes en montagebeugel met cijferslot.

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een Willex Stuurfietstas 1200 Kliksysteem Antraciet korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.