Thule Pack 'n Pedal Rack Adapter Bracket Magnet aanbieding (€ 9.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Thule Pack 'n Pedal Rack Adapter Bracket Magnet aanbieding (€ 9.95)

Voor deze Thule Pack ‘n Pedal Rack Adapter Bracket Magnet aanbieding betaal je 9.95 euro (categorie |). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

Thule Pack ‘n Pedal Rack Adapter Bracket Magnet aanbieding: |

Bij een Thule Pack ‘n Pedal Pannier-fietstas zit standaard een Pack ‘n Pedal Pannier Magnet en deze bijbehorende adapterklem inbegrepen. Hier ook los te verkrijgen.

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een Thule Pack ‘n Pedal Rack Adapter Bracket Magnet korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.