Thule Dubbele fietstas Shield Pannier L 48L Blauw aanbieding (€ 119.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Thule Dubbele fietstas Shield Pannier L 48L Blauw aanbieding (€ 119.95)

Voor deze Thule Dubbele fietstas Shield Pannier L 48L Blauw aanbieding betaal je 119.95 euro (categorie Fietstas|Dubbele fietstas). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

Thule Dubbele fietstas Shield Pannier L 48L Blauw aanbieding: Fietstas|Dubbele fietstas

Uw spullen blijven droog én stofvrij in deze multifunctionele, dubbele fietstas van het topmerk Thule. Met rolsluiting, praktische binnenvakken, handige bevestiging, diverse draagopties én reflectie.

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een Thule Dubbele fietstas Shield Pannier L 48L Blauw korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.