Selle Monte Grappa Schoudertas College Honing aanbieding (€ 62.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Selle Monte Grappa Schoudertas College Honing aanbieding (€ 62.95)

Voor deze Selle Monte Grappa Schoudertas College Honing aanbieding betaal je 62.95 euro (categorie |Merken). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

Selle Monte Grappa Schoudertas College Honing aanbieding: |Merken

Kies voor 100% Italiaanse kwaliteit met de College schoudertas van Selle Monte Grappa. Gemaakt van kunstleder en verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren. De tas sluit met een klikgesp en is waterdicht. Inclusief comfortabele schouderband en tailleband.

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een Selle Monte Grappa Schoudertas College Honing korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.