Pro-tect Kettingslot Quartz ART-4 180 CM aanbieding (€ 63.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Pro-tect Kettingslot Quartz ART-4 180 CM aanbieding (€ 63.95)

Voor deze Pro-tect Kettingslot Quartz ART-4 180 CM aanbieding betaal je 63.95 euro (categorie Motorslot|). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

Pro-tect Kettingslot Quartz ART-4 180 CM aanbieding: Motorslot|

Dit en méér heeft het zeer solide Pro-Tect ART-4 slot van 180 cm in huis: een hangslot met versterkte cilinder, een slotplaatje dat de cilinder beschermt tegen vocht en stof en een sterke nylon hoes: goed voor het lak van uw scooter of motor.

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een Pro-tect Kettingslot Quartz ART-4 180 CM korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.