Polyethyleen beschermhoes voor hangparasol 3,5 m (€ 19.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Polyethyleen beschermhoes voor hangparasol 3,5 m (€ 19.95)

Polyethyleen beschermhoes voor hangparasol 3,5 m antraciet online bestellen kan goedkoop vanaf € 19.95. De categorie van deze aanbieding is Home > Terras en Tuin > Parasols en Partytenten > Beschermhoezen voor parasols >.

Polyethyleen beschermhoes voor hangparasol 3,5 m: antraciet aanbieding

Hier volgt een korte informatie over het product. Door deze aanbieding verder te bekijken, ontdek je natuurlijk ineens alle info! De beschermhoes van polyethyleen is geschikt voor parasols van 3,5 m. Heb je interesse in dit product? Kijk dan snel verder en ontdek de huidige prijs en de voorraad!

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.