Nobby - Starsnack Mini Chicken & Salmon - 70 g (€ 3.50): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Nobby - Starsnack Mini Chicken & Salmon - 70 g (€ 3.50)

De richtprijs van Nobby – Starsnack Mini Chicken & Salmon – 70 g bedraagt € 3.50. Dit product is geschikt voor Honden;Hondenvoer – Snacks;Snacks – Beloning;Standaard snacks.

Nobby – Starsnack Mini Chicken & Salmon – 70 g: aanbieding

Meer informatie over deze Nobby aanbieding:

  • richtprijs: 3.50 euro
  • merk: Nobby
  • geschikt voor: Honden;Hondenvoer – Snacks;Snacks – Beloning;Standaard snacks

Interesse? Bekijk deze Nobby aanbieding verder en ontdek de huidige prijzen, aanbiedingen, beschikbaarheid en meer informatie!

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.