Nike Tiempo LegendX Academy 10R Indoor University Red Black Metallic (€ 69.99): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Nike Tiempo LegendX Academy 10R Indoor University Red Black Metallic (€ 69.99)

Bij Voetbalshop.be kan je dit leuke voetbalproduct van het merk Nike aankopen: Nike Tiempo LegendX Academy 10R Indoor University Red Black Metallic. Een voetballegende heeft aangekondigd definitief te stoppen. Ronaldinho, de man die het plezier in voetbal naar een andere dimensie bracht, heeft zijn eigen Nike 10R collectie van Nike gekregen. Deze collectie is geïnspireerd op het leven van de Braziliaanse sterspeler. Daarnaast heeft de schoen 10R details, zoals een vintage doorgestikte neus, ter ere van Ronaldinho’s succes in bekende voetbalsteden gedurende zijn hele carrière. De Tiempo speler staat bovenaan de lijst en is een natuurlijke leider. Met deze schoen maak je ijzersterke tackles en schakel je jouw directe tegenstander met gemak uit. De Tiempo lijn staat geheel in het teken van de modernste technologieën gecombineerd met een klassiek design. De Tiempo wordt gedragen door spelers zoals: Sergio Ramos, Jérôme Boateng en Gerard Piqué. Kalfsleren bovenwerk Het kalfsleren bovenwerk van de nieuwe Tiempo LegendX Academy zorgt voor duurzaamheid en buitengewoon draagcomfort. Bij de veteroogjes zitten kabels die zorgen voor een nauwsluitend gevoel. De tong wordt op zijn plaats gehouden door elastische inzetstukken. Mesh voering De binnenkant van de schoen is voorzien van een mesh voering om de structuur van de schoen te behouden. De voorgevormde inlegzool biedt directe demping en de niet-afgevende rubberen buitenzool zorgt voor grip op straat, in de zaal en andere indoor ondergronden. Je betaalt hiervoor 69.99 EUR. Let wel op dat de voetbalshop deze prijs of andere gegevens van het product steeds kan veranderen. DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Nike Tiempo LegendX Academy 10R Indoor University Red Black Metallic: Voetbalschoenen

Hier volgt meer informatie over dit product:

  • prijs: 69.99 EUR
  • korting: 0.00%
  • originele prijs: 69.99 EUR
  • rubriek: Sport – Sport > Voetbal > Voetbalschoenen
  • levertermijn: 1
  • verzendkosten: 4.99
  • merk: Nike

Bekijk deze voetbal aanbieding zeker en vast verder en ontdek de info die je wou weten!

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.