HEMA Molton Hoeslaken Stretch 160 X 200 Cm (€ 22.50): de beste tipsBekijk het product voor meer info

HEMA Molton Hoeslaken Stretch 160 X 200 Cm (€ 22.50)

Zoek je een leuk product uit de categorie 4.50? Dan moet je eens kijken naar deze HEMA Molton Hoeslaken Stretch 160 X 200 Cm. Je koopt dit product al aan vanaf 22.50 euro!

HEMA Molton Hoeslaken Stretch 160 X 200 Cm: slapen beddengoed aanbieding

Hier volgt meer informatie over deze aanbieding:

  • richtprijs: 22.50 euro
  • merk: HEMA
  • hoofdkleur:
  • maten:
  • categorie: slapen > beddengoed > moltons

HEMA kan de informatie van de producten steeds aanpassen, zoals bijvoorbeeld de prijs of mogelijke kortingen. Bekijk de aanbieding daarom zeker verder en ontdek de actuele informatie!

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.