De Poort Luxe Wit aanbieding (€ 59.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

De Poort Luxe Wit aanbieding (€ 59.95)

Voor deze De Poort Luxe Wit aanbieding betaal je 59.95 euro (categorie |). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

De Poort Luxe Wit aanbieding: |

Met deze witte fietstas van De Poort komt u stijlvol voor de dag. De Luxe is een zeer sterke tas, met de hand gemaakt en 100% Nederlands. De tas verkleurt niet en scheurt niet, is waterdicht en heeft een inhoud van 46 liter. Oerdegelijke kwaliteit!

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een De Poort Luxe Wit korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.