Bobike ONE Maxi 1P Bahama Blue - frame aanbieding (€ 79.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Bobike ONE Maxi 1P Bahama Blue - frame aanbieding (€ 79.95)

Voor deze Bobike ONE Maxi 1P Bahama Blue – frame aanbieding betaal je 79.95 euro (categorie Fietsstoeltje|Achterzitje). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

Bobike ONE Maxi 1P Bahama Blue – frame aanbieding: Fietsstoeltje|Achterzitje

De Bobike ONE met zijn hippe, slanke uiterlijk van vaderlands ontwerp past ons kikkerlandje als gegoten. Dit (bahama-blauwe) fietsstoeltje voor kinderen tot 22 kilo heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en frame montage.

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een Bobike ONE Maxi 1P Bahama Blue – frame korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.