Beck Enkele fietstas DR.Y 20L Zwart/Zilver aanbieding (€ 45.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Beck Enkele fietstas DR.Y 20L Zwart/Zilver aanbieding (€ 45.95)

Voor deze Beck Enkele fietstas DR.Y 20L Zwart/Zilver aanbieding betaal je 45.95 euro (categorie Fietstas|Enkele fietstas). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

Beck Enkele fietstas DR.Y 20L Zwart/Zilver aanbieding: Fietstas|Enkele fietstas

Deze populaire fietstas is opvallend doeltreffend in gebruik en houdt het droog. De Beck DR.Y is gemaakt van waterdicht bisonyl, ook qua details. Het is een fietstas zonder opsmuk, desondanks mooi vormgegeven, in zwart met zilver. Inhoud: 20 liter.

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een Beck Enkele fietstas DR.Y 20L Zwart/Zilver korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.