Beck Dubbele fietstas Mini Bisonyl Lime aanbieding (€ 26.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Beck Dubbele fietstas Mini Bisonyl Lime aanbieding (€ 26.95)

Voor deze Beck Dubbele fietstas Mini Bisonyl Lime aanbieding betaal je 26.95 euro (categorie Fietstas|Dubbele fietstas). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

Beck Dubbele fietstas Mini Bisonyl Lime aanbieding: Fietstas|Dubbele fietstas

Deze kleurrijke Mini is de kleinste fietstas in de Beck-collectie en is erg geschikt voor kinderen. De tas is gemaakt van bisonyl, met canvas flap en een inhoud van 25 liter. Hij is waterafstotend, heeft harde binnenplaten en reflectie.

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een Beck Dubbele fietstas Mini Bisonyl Lime korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.