Basil Zadeldekje Wanderlust Charcoal aanbieding (€ 12.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Basil Zadeldekje Wanderlust Charcoal aanbieding (€ 12.95)

Voor deze Basil Zadeldekje Wanderlust Charcoal aanbieding betaal je 12.95 euro (categorie Kado tip!|Zadeldekje). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

Basil Zadeldekje Wanderlust Charcoal aanbieding: Kado tip!|Zadeldekje

Groenrijk, op een houtskoolzwarte ondergrond? Een niet-alledaags zadeldekje! Een zadelhoes die past bij fietstassen en andere fietsaccessoires ‘Wanderlust’, voor een mooi fietsplaatje. En uiteraard voor een comfortabel, droog en schoon zitvlak!

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een Basil Zadeldekje Wanderlust Charcoal korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.