AXA Defender ringslot ART 2 met insteekketting - 100 cm - denim blauw aanbieding (€ 29.90): de beste tipsBekijk het product voor meer info

AXA Defender ringslot ART 2 met insteekketting - 100 cm - denim blauw aanbieding (€ 29.90)

Voor deze AXA Defender ringslot ART 2 met insteekketting – 100 cm – denim blauw aanbieding betaal je 29.90 euro (categorie Fietsslot|Ringslot). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

AXA Defender ringslot ART 2 met insteekketting – 100 cm – denim blauw aanbieding: Fietsslot|Ringslot

2-in-1: een klassiek ringslot én insteekketting. Van AXA, 100 centimeter lang en met een hippe kleur, namelijk denim. Dit fietsslot heeft keurmerk ART 2 en is te bevestigen op de schroefdraad aan het frame. Een praktisch én veilig fietsslot!

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een AXA Defender ringslot ART 2 met insteekketting – 100 cm – denim blauw korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.