ABUS Schijfremslot Granit Detecto X Plus 8077 alarm ART 4 Geel aanbieding (€ 149.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

ABUS Schijfremslot Granit Detecto X Plus 8077 alarm ART 4 Geel aanbieding (€ 149.95)

Voor deze ABUS Schijfremslot Granit Detecto X Plus 8077 alarm ART 4 Geel aanbieding betaal je 149.95 euro (categorie |). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

ABUS Schijfremslot Granit Detecto X Plus 8077 alarm ART 4 Geel aanbieding: |

Dit remschijfslot van ABUS is zeer geschikt om uw waardevolle motorfiets snel op slot te zetten. Dit slot is uitgerust met een alarmfunctie met geluid en licht en heeft een hoge ART 4 classificering.

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een ABUS Schijfremslot Granit Detecto X Plus 8077 alarm ART 4 Geel korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.