ABUS Pakaftas/Shopper Lyria Daily ST4700KF KLICKfix 10L aanbieding (€ 59.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

ABUS Pakaftas/Shopper Lyria Daily ST4700KF KLICKfix 10L aanbieding (€ 59.95)

Voor deze ABUS Pakaftas/Shopper Lyria Daily ST4700KF KLICKfix 10L aanbieding betaal je 59.95 euro (categorie Fietstas|Enkele fietstas). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

ABUS Pakaftas/Shopper Lyria Daily ST4700KF KLICKfix 10L aanbieding: Fietstas|Enkele fietstas

De ABUS Lyria Daily ST4700 is een enkele fietstas voor de moderne fiets(t)er. Het is tevens een designshopper voorzien van een comfortabel handvat, praktisch interieur en reflectie. Bevestigen gaat middels KLICKfix-haken. De inhoud is 10 liter.

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een ABUS Pakaftas/Shopper Lyria Daily ST4700KF KLICKfix 10L korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.