ABUS Bordo Big 6000 120 cm rood aanbieding (€ 74.90): de beste tipsBekijk het product voor meer info

ABUS Bordo Big 6000 120 cm rood aanbieding (€ 74.90)

Voor deze ABUS Bordo Big 6000 120 cm rood aanbieding betaal je 74.90 euro (categorie Kado tip!|). Kijk verder en ontdek of er een korting is!

ABUS Bordo Big 6000 120 cm rood aanbieding: Kado tip!|

De ABUS Bordo Big 6000 is een flexibel vouwslot van 120 cm. Door de lengte is dit te gebruiken om meerdere fietsen vast te zetten aan de vaste wereld. Transporttas meegeleverd, makkelijk te bevestigen met anti-slip klittenband.

Interesse? Kijk dan snel verder en ontdek of er een ABUS Bordo Big 6000 120 cm rood korting is. De webshop Fietsparadijs.com kan de korting, prijzen en voorraad altijd aanpassen, DeBesteTips.be heeft hierop geen enkele invloed.

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.